top of page

Onze tevreden cliënten

Er zijn u vele mensen voorgegaan die weer tevreden zijn met hun slaappatroon. Klik op de afbeeldingen hieronder om de recensies te kunnen zien die zijn achtergelaten voor 'De Online Slaaptherapeut'.

Scherm­afbeelding 2024-07-09 om 19.57_ed
Scherm­afbeelding 2024-07-09 om 20.07.31.png
Google.jpeg

Bas, april 2024

Via mijn huisarts ben ik doorverwezen naar De Online Slaaptherapeut en vervolgens ben ik super goed geholpen door Adeo. Ik had veel problemen met inslapen en was veel wakker gedurende de nacht. Adeo heeft snel kunnen analyseren wat de oorzaken van het probleem zijn en heeft goed met mij mee gedacht over de beste oplossing die past in mijn dagelijkse leven. Ik slaap een stuk beter dan voor de therapie, ik kan mij beter concentreren en heb weer meer energie. Ik kan de therapie aan iedereen met slaapproblemen aanraden.

Hilja, april 2024

Ik had al maanden, zeker een half jaar slapeloze nachten. Het ging eigenlijk wonderlijk al die tijd wel goed zonder overdag ook maar moe te zijn. Totdat ik op een gegeven moment zware hoofdpijnen kreeg. Ik ben daarop naar de huisarts gegaan en heb ook mijn slaapprobleem aangekaart. De huisarts stelde slaaptherapie voor. Ik ben toen naar Adeo Admiraal verwezen, die aan dezelfde praktijk verbonden was. Ik heb daar heel veel baat bij gehad. Adeo had veel begrip en zij heeft me uitgelegd hoe het ontstaan is bij mij. Ze heeft mij adviezen gegeven en na een paar keer bij haar geweest te zijn, is mijn slaapprobleem opgelost. Ik slaap nu de hele nacht door. Dankbaar dat mijn huisarts mij verwezen heeft, want ik had nog nooit van slaaptherapie gehoord.

Tim, november 2023

De online slaaptherapeut (Adeo) heb ik gevonden via haar website. Ik kampte zelf al lang met slaapproblematiek rondom inslapen en verstoord slaapritme. Daarom heb ik besloten actie te ondernemen en contact te zoeken met Adeo. Tijdens de online intake hebben we stil gestaan bij mijn persoonlijke situatie en levensstijl, hebben we ingezoomd op de problematiek/ingezoomd op de gezonde kanten en daarna samen een plan opgesteld voor de volgende sessies. Adeo deelde een moderne kijk op slapen, en maakte daarbij gebruik van (actuele) wetenschappelijke inzichten rondom slapen en alles hieromheen. Adeo gebruikte deze wetenschappelijke inzichten als uitgangspunt, en paste deze daarna aan op mijn persoonlijke situatie en problematiek. Dat was daarom een prettige houvast in de therapie. Tijdens de online sessies hebben we verschillende oefeningen uitgevoerd aan de hand van het werkboek. Deze oefeningen hebben we inhoudelijk uitgewerkt, besproken en heb deze nader toe kunnen lichten. Hierbij lag de focus op mijn slaapwaakritme, slaapcycli en slaap hygiëne. Deze oefeningen en inzichten hielpen me om meer inzicht te krijgen in hoe mijn problematiek kon ontstaan, en wat ik kan doen tijdens het ervaren van de slaapproblematiek. Wat ik persoonlijk erg fijn vond is dat er veel ruimte was om mijn (persoonlijke) slaapproblematiek te bespreken, alleen al het ventileren van mijn problematiek zorgde al voor opluchting en ruimte om te veranderen. Hierover sparren en samen meedenken wat mogelijke oplossingen zouden kunnen zijn is al een opluchting en zorgde dat mijn lading/spanning rondom slapen werd verminderd. Adeo heeft een flexibele houding, is betrokken, meedenkend, en er is veel ruimte voor het bespreken van de persoonlijke situatie en daarom ervaarde ik ook persoonlijke klik. De effecten waren na een aantal sessies al merkbaar. Zowel mentaal als lichamelijk merkte ik dat de problemen overdag, voor het slapen en tijdens het slapen verminderden en dat ik meer grip en controle kreeg over mijn gedachten, gevoel en spanning/ontspanning in mijn lichaam. Al met al ben ik echt tevreden en het heeft mijn slaapkwaliteit, het opstaan en energie overdag sterk verbeterd.

bottom of page